zawsze lepiej do lekarza się przejść, bo to jednak zdrowieja mam od lekarza przepisane leki jedne i te same juz od kilku lat, teraz tylko mam lepiej, bo bez recepty już się mogę w nie zaopatrzec
zawsze lepiej do lekarza się przejść, bo to jednak zdrowieja mam od lekarza przepisane leki jedne i te same juz od kilku lat, teraz tylko mam lepiej, bo bez recepty już się mogę w nie zaopatrzec
a można tak po kilka lat stosować jedne tabletki? bo właśnie sama na jakieś całkiem fajne trafiłam, dobrze mi służą i tak myślę czy mogę je sobie bez końca przyjmować
Najlepsze są testy alergiczne z krwi - ja znalazłam laboratorium w wyszukiwarce alergiczne.info
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 15-10-15 o 15:46
Jeśli Twój lekarz nie jest w stanie Ci pomóc i powiedzieć na co jesteś uczulona, bo mając pokrzywkę przez taki czas to na pewno jest to alergia :/ Zmień lekarza jak najszybciej na innego dobrego alergologa, nie masz na co czekać![]()
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 23-05-18 o 21:47
A może warto jeszcze zmienić lekarza i zrobić jeszcze raz testy? Raczej na forum nikt takim specjalistą nie jest zeby Ci napisac masz to i to, bierz to i to, jesli myślisz o dziecku, nie lekceważ tego. ranking.abczdrowie.pl tu jest kilku dobrych alergologów, może kogoś znajdziesz, a jak nie to popytaj wśród znajomych albo porozmawiaj z lekarzem ogólnym
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 27-06-18 o 21:30
Polecam badania przeciwciał we krwi, które w przeciwieństwie do punktowych testów skórnych mają kilka zalet:
- charakteryzuję się większą czułością, czyli prawdopodobieństwo wykrycia alergii jest większe
- nie wymagają odstawienia leków przeciwhistaminowych, które uśmierzają objawy alergii
- można zlecić je nawet u dzieci poniżej 6 m.ż., które nie wysiedzą spokojnie przez dłuższy czas
- można wykonać je przy zmianach skórnych.
Polecam wykonać dobre testy alergiczne np. w Medivit
W Szczecinie polecam Medivit - bardzo dokładnie przeprowadzone testy alergiczne