to dobry pomysl wziac kogos ze soba! niestety w Polsce mamy głupie przekonanie, ze do psychiatry chodzą "tylko czubki"...
W przypadku depresji warto jest od razu zgłosić się po odpowiednią pomoc. Skontaktuj się z ośrodkiem Mental Relax House. Pracują tam świetni specjaliści, na pewno Ci pomogą odzyskać radość życia.
Depresja niewiem czy to to zatakowalo moja dusze .Tak bardzo zostalam skrzywdzona ze nie ma nic zeby choc na chwile nieczuc ,zaczelam sie okaleczac moj brzuch wyglada jak tatar .Ale to pomaga tylko na chwile ,wiem ze sobie nie poradze praktycznie juz sie poddalam bo po co sie budzic ,udawac ze zyje.Wyrwano mi serce i chyba nie tylko ludzie nie krzywdzcie swoich najblizszych to boli![]()
Polecam wizytę u psychiatry, który po wnikliwym wywiadzie lekarskim i postawieniu diagnozy, może zapisać lekarstwa. Mówi, jak je brać i przestrzega przed samodzielnym ich odstawieniem. W leczeniu depresji uzupełnieniem farmakoterapii może być psychoterapia.
z takimi problemami trzeba się zgłosić do specjalisty... nie ma innego wyjścia. a to na prawde pomaga więc nie ma się czego obawiać. Ja znam tylko pracownie psychoterapii horzonty w Krakowie. ale wiem, ze pomogli już wielu ludziom
Polecam wizytę u psychiatry, do którego udajemy się, po wielu próbach radzenia sobie z depresją samemu. Gdy uświadamiamy sobie, ze sami nie potrafimy jej przezwyciężyć. Decyzja ta zależy, od tego w jaki sposób, zaburzenia wpływają na nasze codzienne funkcjonowanie.