Witam ja też mam problemy zajściem w ciążę leczę się 1,5 roku biorę luteinę i clostibegyt na owulację i znowu nic ale mam cały czas nadzieję
Witam ja też mam problemy zajściem w ciążę leczę się 1,5 roku biorę luteinę i clostibegyt na owulację i znowu nic ale mam cały czas nadzieję
Ja nie mogę zajść w ciąże od 6 miesięcy, czy uważacie, że powinnam zacząć się martwic?
powinnaś poradzić się lekarza, ale nie jest to czas w którym kobieta powinna się martwić jak na razie wszystko jest oka jeśli chcesz przyśpieszyć sięgnij po suplementy
Ja z pierwszym dzieckiem starałam się 3 miesiące, teraz staramy się o drugie dziecko już 6 miesięcy. Lekarz mówi, że wszytko ok, ale trzeba czasu i szczęścia.
"Wystarczy mówić prawdę. Ale są różne prawdy..."
Umberto Eco
Niepłodność rozpoznaje się po roku bezowocnych starań, więc nie masz się czym póki co martwić. Zadbaj o organizm swój i partnera. Zdrowa dieta, aktywność fizyczna i suplementacja to teraz podstawa. Życzę powodzenia!
Pozdrawiam.
Ania,
doradca online Inofolic.
www.inofolic.pl
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 25-02-14 o 09:30
Suplement, który poprawia płodność to Inofolic. To połączenie kwasu foliowego i inozytolu, które reguluje gospodarkę hormonalną organizmu kobiety. Udowodniono, że zwiększa on szanse na zajście w ciążę nawet do 5% w skali roku.
Pozdrawiam.
Ania,
doradca online Inofolic.
www.inofolic.pl
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 28-02-14 o 09:52
ale czy są skuteczne skoro to bez recepty? czy to est potwierdzone jakimiś badaniami te 5%
normalne to jak się nie mylę 80%