ja mam termin z ostatniej miesiączki na jutro, a z usg na 9 luty... już mnie dobija to czekanie, mały sie ustawił, jest nisko ale wyjść mu sie nie chce ;p a mamusia juz by tulic chciała ;] pozdr dla wszystkich "czekających mama"
Ja mam termin na 6 lutego I szczerze powiem, że niech sobie siedzi jeszcze długo Ale niekiedy mam taką wielką ochotę już przytulić moje maleństwo i usłyszeć czy to syn czy córka
Mam termin na 16 lutego, nie czekam na poród bo się okropnie go boję. To moje drugie dziecko i jak dla mnie to może jeszcze sobie w brzuszku posiedzieć
ja mam termin na 3lub6lutego:-D i już niemogę się doczekać naszej niuńki, to moja pierwsza ciąża i jestem ogromnie ciekawa wszystkiego:-) jak maleństwo wygląda,jak będzie wyglądał poród < mówią nie taki diabeł straszny> ajć...ja już chcę przytulić moje maleństwo:-D pozdrawiam wszystkie brzuchatki i życzę powodzonka w tym najwarzniejszym dla nas dniu...
Ja mam termin na 14 luty i też już się nie mogę doczekać ! To moja pierwsza ciąża więc gdy tylko mnie coś zaboli to zaraz czuwam bo być może to "już" pozdrawiam gorąco wszystkie oczekujące swoich Dzieciątek