pani dr Kowalska, która leczy dzieci w przychodni w Gdańsku jest świetnym specjalistą i ma podejście do dzieci. Moje dzieciaki lubią chodzić do stomatologa!!!
Ja mogę śmiało polecić dla zamieszkałych w Londynie świetna polską przychodnie, mają tam bardzo dobrych stomatologów.
polmedics.co.uk można też zrobić u nich aparat ortodontyczny, ceny są do przeżycia. Wiem bo tam chodziłam.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 24-02-17 o 17:36
Dobra poradnia stomatologiczna znajduje się w przychodni jowisz.konin.pl. Od jakiegoś czasu zacząłem korzystać z ich usług z czego jestem bardzo zadowolony, ponieważ obsługa i specjaliści są na najwyższym poziomie
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 24-02-17 o 17:36
Mogę polecić gabinet stomatologiczny Supra Dent na Polach Mokotowskich w Warszawie. Po pierwsze gabient jest bardoz nowoczesny , stosują tam najlepsze materiały na plomby. Po drugie leczenie nie boli a jest to bardzo wazne dla mnie ( uczęszczając tam powoli opanowuję swój odwieczny strach przed stomatologiem).
Polecam rownież wybielanie zębów ! Jest niedrogo a effekt naprawdę świetny.
supradent.pl
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 12-05-17 o 15:17
Dobrego dentystę to w dzisiejszych czasach ze świecą trzeba szukać. Ja też długo szukałam, aż nie trafiłam na świetną
Klinikę Stomatologiczną Platinum Dent w Kielcach. Tam zatroszczyli się o moje zęby bardzo profesjonalnie. Zabiegi wykonane zostały bardzo dokładnie i skutecznie. Jakby ktoś potrzebował pozostawiam namiary: nr tel firmy: 535 111 000 platinumdent.pl
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 12-05-17 o 15:17
Warto rozejrzeć się za sprawdzonymi stomatologami. Jeżeli jesteście z Olsztyna lub okolic to mogę wam polecić gabinet stomatologiczny Medi Dent w Barczewie. Pracują tam doświadczeni specjaliści, którzy potrafią leczyć zęby.
Wiele osób ma swoich stomatologów. Ja od dawna korzystam z usług gabinetu stomatologicznego Joanny Siemaszkiewicz w Kutnie. Gabinet ten jest bardzo dobrze prowadzony. Pani stomatolog wykonuje swoją pracę bardzo profesjonalnie, więc polecam wam go.
Ja mam wykupiony pakiet medyczny w Lux Med i teraz dokupiłam sobie za jakieś grosze pakiet stomatologiczny-Komfort. To naprawdę bardzo wygodne bo teraz wszystkich specjalistów i dentystę mam w jednym miejscu