Dobrym i polecanym dentystą jest gabinet stomatologiczny litynscy.pl. Zęby później wyglądają rewelacyjnie i są przede wszystkim zdrowe. Mają dużo dobrych opinii. W swojej ofercie mają liczne zabiegi, które przyczyniają się do tego, że zęby są wyleczone idealnie i można na długo znów zapomnieć o wizytach u stomatologów.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 03-09-19 o 14:55
Warto rozglądać się za jak najlepszymi stomatologami. Jeżeli mieszkacie w okolicach Stalowej Woli w województwie podkarpackim to wybierzcie się do Centrum Stomatologicznego Dentes. Pracują tam świetni specjaliści, którym można zaufać.
Moje zęby wymagają częstej kosmetyki, kłania się kawa, trochę papierosy, no więc muszę okresowo chodzić do dentysty by o nie zadbać. Na początku się tego bałam, bo miałam niezbyt przyjemne wspomnienia z dzieciństwa, więc poszukiwałam najlepszego pod względem. Odkryłam dzięki mamie, że jest taki stomatolog Wrocław Krzyki to dzielnica Wrocławia, w której mieszkam, więc udałam się do Dentalium i już zostałam . Bezbolesny profesjonalizm i świetne podejście do pacjenta.
Dla mnie zęby są naprawdę ważne, chodzę kilka razy w roku, a w pakiecie medicover stan mojej jamy ustnej mam sprawdzany własnie raz na rok, do tego zniżki na plomby, koronki -10 procent albo na wybielanie -15 procenta, więc jest spoko, naprawde, warto mieć taki pakiet
Witam,bardzo zalezy mi na szybkim znalezieniu dobrego specjalisty stomatologa. Jak sądzicie, co warto brac pod uwage przy doborze idealnego dentysty? Jeszcze nie trafiłam na dobrego,dlatego kolejny raz poszukuje. Co sądzicie o tym gabinecie annadentalclinic.com? Chętnie poznam Wasze opinie.
Ja mogę polecić świetnych dentystów w Warszawie, sama leczę zęby w Dent SM. Dr Jakubowska bardzo mi pomogła, dzięki niej nie mam już braków w uzębieniu Nowoczesny sprzęt, doświadczony personel, serce do pacjentów - to chyba recepta na dobry gabinet dentystyczny, gdzie można z powodzeniem leczyć zęby
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 29-09-19 o 14:35