Pewnie o te tabletki chodzi [doz.pl/apteka/p125553-DOZ_PRODUCT_Nervox_kapsulki_zelatynowe_20_szt. sama ich używam, szybko działają, są niedrogie. Łagodzą nerwy jak mam ciężki dzień w pracy to biorę żeby poczuć się lepiej
Pewnie o te tabletki chodzi [doz.pl/apteka/p125553-DOZ_PRODUCT_Nervox_kapsulki_zelatynowe_20_szt. sama ich używam, szybko działają, są niedrogie. Łagodzą nerwy jak mam ciężki dzień w pracy to biorę żeby poczuć się lepiej
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 25-04-19 o 19:16
Chyba tylko ziołowe, może coś z melisą? Popatrz na doz. Albo magnez? Niedobory magnezu sprawiają, ze jesteśmy bardziej podatni na stres.
To obczaj nervox z dozu. Jeżeli chodzi o uspokajacze to na mnie działa rewelacyjnie, bo ma dobry skład. A tym się te wszyskie środki różnią. Wspólną mają melisę, a potem różne zestawy innych ziół i minerałów. Choć niektórzy wolą herbatki. Też dobre wyjście.
A czy koniecznie musisz brać leki? Czy nie lepiej byłoby skorzystać z zabiegów?
Skąd jesteś?
Sama mogę Ci polecić na zabieg czaszkowo krzyżowy
Wykonywany jest w gabinecie osteopatii w Krakowie. Musiałabyś sie zorientować gdzie wykonują te zabiegi w Twoim mieście. Pani terapeutka stymuluje głowne punkty organizmu czym uwalnia energię. MI pomogło to bardzo z nerwami, nadpopudliwością oraz bezsennością. Okazało się,że te wszystkie problemy miały związek ze schorzeniem kręgosłupa.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 28-08-19 o 17:01
Też odradzałbym leki stres jest czymś, z czym trzeba sobie świadomie poradzić. Leki mogą tylko pogorszyć sprawę. Dobrze jest zadbać o odpowiedni poziom serotoniny. Polecam ćwiczenia joga dla początkujących byłaby dobrym rozwiązaniem, korzystam w Poznaniu i jestem bardzo zadowolony. Czuję o wiele więcej energii, też pewność siebie poszybowała w górę, a co za tym idzie rzadziej odczuwam stres. Co Ty na to? Może warto spróbować?
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 28-08-19 o 17:01
Mi pomaga po prostu melisa, w domu sobie wypijam ciepłą herbatkę, a poza domem w razie czego mam ekstrakt w tabletkach
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 01-10-19 o 17:50
Rok temu mniej wiecej o tej samej porze przezywalam na prawde ciezkie czasy dla mnie i mojego mena..
robilam mu awantury o wszystko..i o nic.. nic nie moglam jesc.. w pracy bylam klebkiem nerwow.. najpierw, ze mam za duzo czasu.. a innym razem, ze nie mam co robic..
sama z soba nie moglam wytrzymac..no i moj men tez ze mna nie wytrzymal..
rozstalismy sie.. troche zastanowilam sie nad soba..
chodzilam na silownie, saune, bralam witaminy pilam duzo melisy i nic..
az wkoncu poszlam na joge
prowadzila go starsza kobietka.. ktora juz swoim glosem baardzo mnie wyciszala..
chodzilam od stycznia do czerwca..
w tym czasie zauwazylam w sobie duzo zmian.. dystansu..
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 19-11-19 o 19:52
Mega jest nervox z doz.pl. Ma dobry skład oparty na melisie. Mnie bardzo pomógł po stracie pracy, a byłem kłębkiem nerwów. No i jeszcze jedna zaleta, że nie otumania.
Ja sobie zawsze tylko melisę zamawiałam, hmmm muszę spróbować. Zaraz odpalę aplikację, jak szybko zamówię to jutro kurier będzie u mnie. Zadziwiająco szybką mają tą dostawę, kiedyś zamawiałam w różnych aptekach, ale nigdzie tak szybko nie wysyłali jak w doz.