Och znam ten ból jeszcze 3 lata temu miałam to samo. Ale starałam sie to rozłozyc na kilka dni, w czasie nauki chodziłam troche pobiegac, aby przewietrzyć głowe. Dodatkowo oczywiście musiałam przed nauka zjeść porządny posiłek i orzechy, ale bez revitasens przebadanego przez WUM było by ciężko się skupić, poniewaz bardzo dobrze poprawia koncentrację. Spróbuj
Sama miałam coś takiego. Na począku myslalam,że jest to spowodowane brakiem snu. Potem jednak doszłam do wniosku,że powód jest inny. Mianowicie niedobór magnezu.Postanowiłam spróbować suplementu ) chociaz poczatkowo byłam do tego dość negatywnie nastawiona.I co?
I poprawiło sie, Czuje się o wiele lepiej. odczuwam o wiele mniejsze zmęczenie https://www.magneb6.pl/
Ostatnio edytowane przez dariana ; 31-07-17 o 11:32
Ja mam taki sposób, że staram się dużo spacerować. Teraz zaczyna robić się coraz piękniej, bo liście będą kolorowe, co też mnie uspokaja. No i się wysypiam, a jak nie mogę zasnąć, to biorę przed snem kapsułkę nervomixu. Rano nie czuję się otępiona, tylko zdrowo wypoczęta.
Mi nervomix przyniosła siostra farmaceutka, bo jak zobaczyła jak się stresuję nową pracą, to aż jej się mnie zrobiło szkoda. Ale serio, wszystko niby w pracy było okej, ale to kierownicze stanowisko i czyłam, że wszyscy czekają na najmniejszy mój błąd. Aż mi się w domu ręce trzęsły.
Witaminę D też łykam Ale nervomix jest bardzo fajny, bo ma mega naturalny skład, więc w połączeniu z witaminą D właśnie daje ekstra efekty. Człowiek jest spokojny, że cho, cho!
Za chroniczne zmęczenie może tez odpowiadac nadmiar żelaza. Ja tak miałam – przez pol roku się meczylam Az w koncu trafilam do lekarza, który kazal mi się zbadac dokladnie. No i to był dopiero poczatek. Poziom żelaza wysoki, do tego inne badania żelaza (ferrytyna, WST) tez ponad norme. W koncu musiałam zrobic test genetyczny i okazalo się, ze mam hemochromatoze. Teraz się lecze upustami krwi i już po pierszym razie powrotem mam sily i energie. Gdyby nie ten lekarz to pewnie do dzis bym się meczyla.