Jestem alergiczką i niestety wiele kosmetyków mnie uczula, ale nie mam problemów np. z dermokosmetykami Vichy. Mają fajne składy i moga je stosować bez obaw alergicy. Potwierdzam z autopsji![]()
Jestem alergiczką i niestety wiele kosmetyków mnie uczula, ale nie mam problemów np. z dermokosmetykami Vichy. Mają fajne składy i moga je stosować bez obaw alergicy. Potwierdzam z autopsji![]()
Ja mam cerę suchą, wrażliwą i naczynkową, a z kremów które mogę polecić to: Bioderma, Dermedic krem-żel i krem różany Rose care z bielendy. Wszystkie kupiłabym ponownie
Krem aktywny Eloderm, na bardzo wysuszone, podrażnione miejsca. Ostatnio uzywalam nawet do rąk, po szorowaniu glazury bardzo żrącymi detergentami.Produkty dostepne w aptece.
Koleżanka ma bardzo wrażliwa skórę i właśnie zbawiennym okazał się krem Biodermy.
miałam z ivostin z ziaji, teraz mam z insta perfect matujący i nawilżający
Polecam kremy, które zawierają resweratrol i naturalne bioflawonoidy (np. silybina), dzięki czemu neutralizują działanie wolnych rodników i wspomagają funkcje ochronne skóry. Poza tym natłuszczają skórę, która staje się gładka i elastyczna.
ja używam mixa krem do cery normalnej i miesznaje przeciw błyszczeniu, cała seria mixy jest bardzo dobra i przede wszystkim nie uczula ( a u mnie od razu wszystko wychodzi na wierzch)
Każdy "wrażliwiec" musi znaleźć sposób dobry dla siebie. Ja odkryłam niedawno Toleriane Ultra - krem z apteki od marki La Roche Posay. Ma fajny, krótki skład, łagodzi podrażnienia, głęboko nawilża i uspokaja tendencję do zaczerwienień, która spędza mi sen z oczu. Mogę polecić.
Ja lubię krem Elodermu fajnie nawilża i łagodzi podrażnienia.