a czy przy zapaleniu stawów masaże i okłady termiczne przyniosły wam chociaż trochę ulgę? czytałam na zdrowestawy expert, że jak najbardziej są to sprawdzone metody ale sama nie wiem, czy mogą one być alternatywą dla farmakologicznych środków, czy jedynie doraźnym wsparciem leczenia?
ProFlexen to innowacyjny suplement diety wspierający zdrowie stawów. Wieloskładnikowa formuła sprawia, że jest to środek unikalny i cechujący się wysoką skutecznością. Produkt poprawia ruchomość stawów oraz dostarcza niezbędnych substancji odżywczych pozwalających zachować zdrowe kości. ProFlexen rekomendowany jest osobom, które dbają o prawidłowe funkcjonowanie stawów. Działanie suplementu docenią wszyscy bez względu na wiek oraz styl życia. ProFlexen to jedyna taka formuła dostępna na rynku obfitująca w naturalne składniki.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 28-10-18 o 20:41
Tak jak w temacie - jesteście w stanie polecić jakiś dobry sklep ze zdrową żywnością? Chodzi mi o zamówienie kilku ziół na koncentrację oraz olejków eterycznych do aromaterapii.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 12-01-19 o 18:44
Ze stawami miałam problemy od czasu ciąży... Podobno można przyjmować kolagen i to pomaga, ale nie wiem. Tutaj bola-stawy.pl/kolagen-na-stawy-w-tabletkach-czy-do-picia-jaki-kolagen-wybrac/ wypowiadają się pozytywnie o suplementacji, ale nie jestem przekonana co do jego przyswajalności - kiedyś gdzieś wyczytałam, że ten zjadany nie przyswaja się w ogóle.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 10-09-19 o 19:19