Mi odpowiada rehabilitacja w Reha Expert w Krakowie. Wygodnie, dokładnie i pod dobrym okiem specjalisty. Chodziłam do nich długo ale opłacało się bo moje kolano jest w pełni sprawne i stabilne.
Mi odpowiada rehabilitacja w Reha Expert w Krakowie. Wygodnie, dokładnie i pod dobrym okiem specjalisty. Chodziłam do nich długo ale opłacało się bo moje kolano jest w pełni sprawne i stabilne.
Witam. Ja mam w domu seniorkę po rehabilitacji, ale niestety efekt nie był na tyle zadowalający jakbyśmy sobie tego życzyli. Teraz się zastanawiamy czy szukać innego rehabilitanta czy zainwestować w jakieś udogodnienia do domu z tej strony pomocedlaseniora.pl/1211-krzesla-prysznicowe . Co sądzicie?
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 19-07-19 o 19:48
Pruszkowska najlepsza! Przyjmuje w Wieliczce. Ona jest znana z leczenia cieśni nadgarstka. Cuda potrafi zdziałać!
Witam. A możecie polecić może jakiś sklep medyczny ze sprzętem do rehabilitacji? Chodzi mi głównie o rehabilitacje i udogodnienia dla osoby starszej.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 13-08-19 o 15:59
Rozumiem,że byłeś z tym u lekarza? Sama równiez miewam problemy z czuciem.... Niestety ale wielu lekarzy nie było w stanie stwierdzić czemu mi się tak robi. A byłam u wielu neurologów. Aktualnie staram się ograniczać leki. Zauwazylam, że im więcej ich przyjmuję tym gorzej na mnie działaja. Chodzę natomiast na zabiegi osteopatii. Jestem już po 5 ( co dwa, trzy tygodnie....). I efekt jest dobry. Zmniejszyło się napięcie w moim karku, każdy zabieg jest relaksujacy. Zauwazyłam również,ze zaburzenia czucia są rzadsze.
Chodziłem do centrum medycznego Fizjoter. Mogę polecić.