My całą rodziną leczymy zęby w klinice Luxdentica na Ruczaju. Kiedyś poleciła mi ten gabinet koleżanka, gdy miałam problem z bólem zęba tuż przed wakacjami. Potem mąż tam poszedł wyleczyć kanałowo ząb i córki też z nami chodzą Klinika jest bardzo prorodzinna i prokliencka Poziom obsługi na bardzo wysokim poziomie, tak samo jak bardzo fajne podejście do tych małych pacjentów Córki wręcz lubią chodzić do dentysty!
Również mogę polecić Klinikę Luxdentica, świetna opieka pacjentów dorosłych, ale i dzieci. Mają świetnych lekarzy, ja miałam szerszy problem nie tylko z próchnicą, znalazłam oczywiście pomoc i to na najwyższym poziomie. Klinika jest świetnie wyposażona, stosują najnowsze metody leczenia, no i personel jest wykwalifikowany i co rusz poddawany różnym szkoleniom.
Luxdentica na Ruczaju to chyba najlepsze miejsce, z tych w których chodziłam do dentysty. Mają super personel, od recepcji aż po lekarzy. Widać że są bardzo pro w stosunku do Klienta / pacjenta. To się czuję na każdym kroku. Jestem też pod wrażeniem ich podejścia do dzieci (duuuży plus za super strefę dla maluchów).