Witam, mam problem z uszami. 2dni temu bylem na basenie, skoczylem ze skoczni na glowe I odrazu strasznie zabolalo mnie w uszach, wczorajsza noc byla tragedia, straszny bol, dzisiaj juz nie boli ale czuje jakbym mial je zatkane, wogole.nie slysze basu, dzwiek jest pusty, jak zatykam nos I proboje nim wypuscic powietrze to w uszach czuje cieple powietrze, tak jakby powietrze wylatywalo mi uszami, dodam ze kiedys mialem 3zabiegi na uszy (drenaz).
zapewne zrobiło Ci się coś takiego jak "ucho pływaka" ja tak bardzo często mam, bo amatorsko sobie pływam praktycznie codziennie. Na początku nie wiedziałam jak sobie z tym radzić, dopiero po konsultacji z lekarzem zaczęłam stosować kropelki Lix, które są dostępne bez recepty, a mają w sobie parafine, która rozpuszcza zalegającą wodę w uchu i ją usuwa a przy tym ma lidokainę, która uśmieża ból spowodowany zatkaniem ucha. Teraz stosuje te krople regularnie i nie miewam często takich problemów. Wiec może wypróbuj je u siebie, może i na Twoje dolegliwosci pomoże.