PDA

Zobacz pełną wersję : Wyniki badań, o czymś świadczą?



Adorkowa
21-08-15, 14:24
Witam :)
Dzisiaj odebrałam swoje wyniki badań. Niestety wizytę u lekarza umówioną mam dopiero na następy tydzień, jednak zdążyłam się już naczytać różnych informacji na internecie, przez co zaczęłam się martwić. Badania robiłam głównie z dlatego, by stwierdzić czy mam niedoczynność tarczycy. Parę innych rzeczy również wyszło źle i zastanawiam się czy może być to ze sobą powiązane, czy może sygnalizować jeszcze coś innego. Wygląda to tak (podaję tylko wyniki, które odstępują od normy):
-THS 7,06, norma: 0,51-4,30
-FT4 11,48, norma: 12,6-21,0
-NEUT 11,0, norma: 4,0-10,0
-NEUT% 5,82, norma: 2,5-5,0
-LYM 3,96, norma: 1,5-3,5
-MONO 0,85, norma: 0,2-0,8
-MCV 78,0, norma: 80,0-97,0
-MCH 26,5, norma: 27,0-34,0
-ALT 42, norma: <33