Ja od samego początku odchudzania wzięłam się ostro do prac.Dieta codzienne ćwiczenia i regularne branie Foreverslim.W sumie pierwsze efekty był juz po dwóch tygodniach mniejsz waga mniejszy obwód w pasie.W sumie z tabletek jestem bardzo zadowolona bo to dzięki nim w tak szybkim czasie uzyskałam tak dobre efekty.
Jak dla mnie to nie ma lepszego i skuteczniejszego sposobu na pokonanie nadwagi jak zastosowanie Foreverslim. ja dzięki tym tabletkom wreszcie pozbyłam sie całej nadwagi
Metod na odchudzanie jest tyle ile ludzi którzy sie odchudzają.Dla mnie skuteczna metoda było zastosowanie diety ale nie jakiejś bardzo restrykcyjnej i do tego dodatkowo tabletki Foreverslim.Nawet się nie obejrzałam jak straciłam 14 kg.Mi się udało to innym na pewno tez się uda.
Ja jestem z siebie bardzo dumna dałam radę schudnąć.Wspomagałam się Foreverslimem ale od siebie też wiele dałam.Pilnowałam diety ćwiczyłam i dzięki mojej ciężkiej pracy udało się.
Slimunox działa chociaż wątpliłam. Wprawdzie to jeszcze nie koniec kuracji, ale sam fakt, że straciłam 14 kg 2 miesiące jest już dla mnie czymś niesamowitym. Gdyby tylko udało się to wszystko utrzymać po kuracji... Inne życie!
Pierwszym etapem odchudzania powinno być wykonanie badań laboratoryjnych. Podstawowe to ogólne krwi i moczu, lipidogram, badanie poziomu cukru, magnezu, wątroby i dróg żółciowych, hormonów, a także badania pod kątem nietolerancji pokarmowej.
Rozszerzone z kolei dotyczyć mogą witaminy D3, homocysteiny, hemoglobiny glikowanej (pod kątem cukrzycy), poziomu elektrolitów, żelaza, wapnia i kwasu foliowego.
Kluczem do sukcesu w odchudzaniu jest kompleksowy plan. Dlatego warto przygotować przemyślaną strategię, która pozwoli zrzucić kilogramy. Sama musisz odkryć jak skomponować właściwą dietę i odpowiedzieć na pytanie jaki rodzaj aktywności fizycznej ułatwi Ci zrzucenie kilogramów. Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi reducję wagi.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 26-11-19 o 20:47