Napar z czystka skutecznie odtruwa nasz organizm. Pozbywając się z organizmu toksyn poprawiamy ukrwienie i odżywienie tkanek co prowadzi to redukcji cellulitu. Ja piję dwa razy dziennie po kubku naparu z jednej łyżki, polecam.
Napar z czystka skutecznie odtruwa nasz organizm. Pozbywając się z organizmu toksyn poprawiamy ukrwienie i odżywienie tkanek co prowadzi to redukcji cellulitu. Ja piję dwa razy dziennie po kubku naparu z jednej łyżki, polecam.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 11-12-14 o 14:57
Kiedy widać efekty .jak długo trzeba pić czystka?
u mnie efekty były widoczne już po 2 tygodniach regularnego picia 2*dziennie. Trzeba jednak wybierać zioło dobrej jakości, ja kupuję to ekologiczne
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 09-01-15 o 14:27
hmm.. ja pije jeden raz dziennie czystek.. i juz jakis miesiac i cellulit jak byl tak jest na swoim miejscu niestety.
herbaty pomogą nieznacznie. Oczywiście czystek, ale także zielona herbata, bo pomaga zwalczać wolne rodniki a one również są winowajcami. Jednak żeby skutecznie pozbyć się skórki pomarańczowej lub przynajmniej ją zminimalizować trzeba połączyć kilka różnych metod - dieta, ćwiczenia, masaże, peelingi, kremy, herbatki. Skupianie się na jednym elemencie który zgodnie z definicją ma usuwać skórkę pomarańczową nic nie da trzeba działać wielotorowo
W zdrowym ciele zdrowy duch
Piszecie o czystku..w ofercie sklepów jest wiele marek oferujących czystek w postaci fiz lub sypkiej... który wybieracie? czy może w postaci tabletek??? rozbieżność cenowa na rynku jest duża.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 06-03-15 o 09:55
Lepiej Tabletki.
ja kupiłam po prostu sypki w aptece, nie wiem jak jest między nimi różnica, ale akurat taka forma mi pasuje, pije 2 razy dziennie zamiast herbaty i powiem szczerze, że bardzo mi zasmakowałoby równie dobrze działał na cellulit
![]()
to tylko w aptece można kupić?
nie, nie tylko, akurat byłam i widziałam, więc wzięłam, ale w dużych supermarketach też widziałam, więc z dostępem nie ma problemu![]()