Moim zdaniem ten temat jest bardzo ciekawy. Choć oczywiście mógł by być jeszcze lepszy.
Moim zdaniem ten temat jest bardzo ciekawy. Choć oczywiście mógł by być jeszcze lepszy.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 22-11-18 o 08:21
NonContact ma dużo plusow ale najwazniejsze dla mnie jest ze mierzy przede wszystkim DOKLADNIE. Wyniki są prawdziwe. Do cyfrowych termometrów to zawsze mialam pod tym względem zastrzezenia ale akurat w Noncontact wszystko dziala cacy, bez błędów w pomiarach, z szybkim wynikiem na wyświetlaczu.)
Ja mam taki bezdotykowydoz.pl/apteka/p134272-DOZ_PRODUCT_Termometr_bezkontaktowy_Compact_1_szt. - jest ok.
Ostatnio edytowane przez Redakcja ; 31-12-18 o 16:39
Na rynku wybór termometrów ,zwłaszcza tych elektronicznych jest bardzo szeroki. Wiele osób się skarży, że są niedokładne. Ja kupiłem Termometr Classic, który wygląda jak stare rtęciowe i jestem zadowolony. Według mnie mierzy dobrze.
Bardzo dobra opcja w przypadku dziecka to termometr Fast Temp, który działa bezdotykowo, można będzie szybko dokonać pomiaru, dodatkowo pomiar bardzo dokładny. Sprzęt jest prosty w obsłudze, na pewno będziecie zadowoleni.
Z tego co pamiętam to różnych bezdotykowych termometrów obecnie sporo sprzedają na rynku więc jak dobrze poszukasz to pewnie coś odpowiedniego będziesz w stanie sobie wybrać. Te najbardziej liczące się firmy mają kilka modeli. Sanity także specjalny model BabyTemp dla dzieci.
Nie mam wielkiego doświadczenia z takimi termometrami, kupiłem nonContact, bo tak mi polecili w aptece i używam i tyle.